Cu o vechime de mai bine de 9 ani si un portofoliu de peste 1000 de clienti, firma Express Caffe se bucura azi de un renume bine meritat si isi pastreaza in continuare ca principal obiectiv satisfacerea celor mai exigente categorii de clienti, fie ca este vorba de vending, vanzari, service, office, Ho.Re.Ca etc.

Cu o echipa de oameni  pregatiti temeinic din punct de vedere profesional, firma este organizata dupa modelul marilor companii din Italia, avand in structura sa:  fillerii care se ocupa de aparatele de vending,  tehnicienii de la departamentul service, reprezentanti vanzari si un supervizor pentru departamentul marketing. De asemenea, clientii nostri beneficiaza de dispecerat non stop (inclusiv duminica) si de mai multi tehnicieni care se ocupa de service-ul mobil si care se deplaseaza oricand pentru a remedia orice problema aparuta.

Ne-am extins pe parcursul celor 9 ani in tot judetul, atingand pana in prezent cu aparatele instalate si in orasul Iasi si  in comunele limitrofe un numar de peste 500 de clienti si aceasta datorita organizarii, seriozitatii si profesionalismului de care dau dovada angajatii firmei noastre si produselor de calitate pe care le folosim pentru a satisface si cele mai exigente gusturi.

Dispunem la ora actuala si putem pune la dispozitia clientilor nostri o gama variata de expresoare purtand marca NECTA (Spazio, Astro, Kikko), RHEA VENDORS (Xs si Xm) sau SAECO (7P PLUS, G200, G500, RUBYNO, CRISTALLO 400 si COMBISNACK) pentru sectorul vending, la care se adauga aparate office SAECO ( Royal sau Ambra), NECTA KORO, precum si o o gama variata de expresoare LAVAZZA pe care le puteti cumpara sau achizitiona in custodie contactand departamentul nostru de vanzari.

De asemenea, firma Express Caffe dispune de mai multe magazine de desfacere avand ca activitate principala tot vanzarea de cafea, in care puteti savura multitudinea noastra de produse cum ar fi: cafea naturala de diferite tipuri, cafea instant, cappuccino, ciocolata calda, ceai, precum si inconfundabilele sortimente de cafea Lavazza, blue sau point.

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra va asteptam la punctul de lucru din str. Plantelor, nr. 48, unde veti beneficia de asistenta si consultanta gratuita si unde puteti vizualiza show-room-ul nostru in care veti gasi: espressoare de cafea pe care vi le oferim spre vanzare sau inchiriere, piese de schimb pentru aparatele proprii, produse de cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi destinate vending-ului cum ar fi: diverse sortimente de cafea italiana, lapte, ciocolata, ceai, pahare automate si neautomate, palete automate si neautomate, zahar plic, capsule de Lavazza Point sau Blue etc.